Vračilo blaga

DomovVračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, je podjetje dolžno vrniti vsa opravljena plačila in sicer najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. O nameravanem vračilu nas obvestite (na kontaktni e-naslov  info@modnatrgovina-teresa.si, da odstopate od pogodbe.

Prejeto blago je potrebno vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Blago prav tako ne sme biti nošeno, prano ali kakorkoli prirejeno osebnim potrebam. Vračilu obvezno priložite kopijo računa, ter ga pošljite priporočeno. 

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Kupnino izdelka vam vrnemo na vaš trr račun, ki nam ga prosim sporočite, če izdelek vračate.

1. Ko vračate artikel, morate priložiti: 

 – original račun in vašo trr številko

Naslov za vračilo blaga:

Modna trgovina Teresa

Cankarjev trg 4

1360 Vrhnika

Slovenija

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo denarja bo izvedeno v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od odstopa od pogodbe (ko je blago že vrnjeno). Vračila denarja vršimo na TRR kupca.

2. Reklamacije

Reklamacije artiklov z obstoječo napako nam prav tako sporočite na  info@modnatrgovina-teresa.si.

Prijavite se na novice

Želiš biti obveščena o najnovejših modnih trendih in posebnih ponudbah?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve