Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, je podjetje dolžno vrniti vsa opravljena plačila in sicer najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. O nameravanem vračilu nas obvestite (na kontaktni e-naslov  info@modnatrgovina-teresa.si, da odstopate od pogodbe.

Prejeto blago je potrebno vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Blago prav tako ne sme biti nošeno, prano ali kakorkoli prirejeno osebnim potrebam. Vračilu obvezno priložite kopijo računa, ter ga pošljite priporočeno. 

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Kupnino izdelka vam vrnemo na vaš trr račun, ki nam ga prosim sporočite, če izdelek vračate.

1. Ko vračate artikel, morate priložiti: 

 - original račun in vašo trr številkoNaslov za vračilo blaga:

Modna trgovina Teresa

Cankarjev trg 4

1360 Vrhnika

Slovenija

 

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo denarja bo izvedeno v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od odstopa od pogodbe (ko je blago že vrnjeno). Vračila denarja vršimo na TRR kupca.

 

2. Reklamacije

Reklamacije artiklov z obstoječo napako nam prav tako sporočite na  info@modnatrgovina-teresa.si.


Zadnje ogledano

Ni izdelkov
Primerjaj 0