Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Varovanje podatkov in zasebnost

 

Izjava o zasebnosti pojasnjuje varovanje in načine uporabe podatkov osebne narave, katere mora registrirani uporabnik vpisati ob registraciji v spletno trgovino www.modnatrgovina-teresa.si.

 

Spletna Modna trgovina Teresa se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov.

Registracija in vpis osebnih podatkov v spletno trgovino Teresa je nujen in izključno potreben postopek za pravilno izvajanje storitev. Ponudnik Modna trgovina Teresa se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.  Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

 

Varovanje osebnih podatkov

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ter razkrivanjem, spreminjanju in uničenju. Dostop do podatkov je omejen in zaščiten.

 

V kolikor se vam porajajo kakršnikoli pomisleki oziroma če imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@modnatrgovina-teresa.si 

 

Modna trgovina Teresa spoštuje vašo zasebnost!


Zadnje ogledano

Ni izdelkov
Primerjaj 0