Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Stroški dostave

Po oddanem naročilu vam pošljemo potrditveni sms oz. email, s katerim potrdite svoj nakup. Na žalost se zadnje čase pojavlja veliko lažnih naročil, zato vas lepo prosimo, da če vam do nakupa ni oz. se premislite, nas o tem takoj obvestite (najkasneje do 15h tistega dne, ko ste oddali naročilo oz. naslednje jutro, če je bilo naročilo oddano zvečer).

Blago se odpremi v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi se odpremi še isti dan, najkasneje pa v treh delovnih dneh. V primeru da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša in se med strankama sporazumno določi. Pakete dostavljamo s pogodbenim partnerjem, Pošto Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam poštar v nabiralniku pusti sporočilo in paket lahko prevzamete na najbližji pošti.

 

Na izbiro imate 2 MOŽNOSTI PLAČILA:

Nakazilo na TRRpri tem je poštnina za neomejeno število artiklov v Sloveniji 3,50

ali

Paypal plačilo.

Poštnina je brezplačna pri nakupu nad 85€.

Po povzetju ne pošiljamo, zaradi neprevzema naročenih paketov.

V primeru naročila iz druge države, nam prosim pišite na info@modnatrgovina-teresa.si in se dogovorimo za strošek dostave po ceniku Pošte Slovenije.


Zadnje ogledano

Ni izdelkov
Primerjaj 0